L’entamu inéditu del poema «La ‘sfoyaza» de Francisco González Prieto - González Delgado, Ramiro (Lletres Asturianes, 2021)
El descubrimientu d’un manuscritu autógrafu de Francisco González Prieto nel archivu d’Enrique García Rendueles permítenos editar un testu yá conocíu del autor, asoleyáu nun periódicu cubanu en 1922, corrixendo errates y añadiendo los cuarenta versos iniciales que faltaben.