Bartolomé Pérez, Nicolás (2022), Derechu Llingüísticu del Principáu d’Asturies. Normativa y xurisprudencia. Uviéu: Gobiernu del Principáu d’Asturies: Reseña - Galán y González, Inaciu (Lletres Asturianes, 2023)
Bartolomé Pérez, Nicolás (2022), Derechu Llingüísticu del Pricipáu d’Asturies. Normativa y xurisprudencia, Uviéu: Gobiernu del Principáu d’Asturies