Jean-Anthelme BRILLAT SAVARIN, «Fisiología del gusto» (trad. Pablo Batalla Cueto; pról. Eduardo Méndez Riestra; ilust. Alfonso Fernández). Gijón, Ediciones Trea/Fundación Alimerka, 2012, 336 págs.
PDF (Español (España))

How to Cite

Pérez Samper, M. de los Ángeles. (2013). Jean-Anthelme BRILLAT SAVARIN, «Fisiología del gusto» (trad. Pablo Batalla Cueto; pról. Eduardo Méndez Riestra; ilust. Alfonso Fernández). Gijón, Ediciones Trea/Fundación Alimerka, 2012, 336 págs. Cuadernos De Estudios Del Siglo XVIII, (23), 213–216. https://doi.org/10.17811/cesxviii.23.2013.213-216

Abstract

SIN RESUMEN
https://doi.org/10.17811/cesxviii.23.2013.213-216
PDF (Español (España))
Creative Commons License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Copyright (c) 2017 Cuadernos de Estudios del Siglo XVIII

Downloads

Download data is not yet available.